Realdania vælger Mols i Udvikling som Pilotprojekt

Realdania og DGI har udvalgt projektet »Mols i Udvikling« til frontløber i et landsdækkende initiativ. Dermed får det frivillige projekt virkelig et skub fremad, se dagens artikler i Stiften og Ebeltoft folketidende.

Udviklingsprojekt på Mols rykker for alvor

Idéfolkene vil skabe vækst, tilflytning, sammenhold, attraktiv børnepasning samt masser af synergi i forenings- og idrætsliv. Der er holdt borgermøder, og i dag hviler arbejdet på en række arbejdsgrupper, en styregruppe samt et forretningsudvalg.

Initiativtagerne har sammen med Syddjurs Kommune og DGI Faciliteter & Lokaludvikling lavet en forløblig masterplan for projektet. Den vil indgå i den proces, som Realdania nu sætter skub i med et tilskud på 200.000 kroner.

Dertil kommer 50.000 kroner fra Syddjurs Kommune, som allerede har givet penge.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram