Bo på Mols

Flyt til Mols eller Helgenæs

Vi vil meget gerne have flere tilflyttere til vores skønne område. For på Mols og Helgenæs får du meget mere end skøn natur. Her er der et sprudlende fællesskab og masser af initiativer i vores mange landsbyer. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig for at få mere at vide om at bo på Mols eller måske gerne vil have en kaffeaftale med en molbofamilie. Vi hjælper altid gerne!

Kig rundt på siden og opdag, at der er masser af liv, som du kan blive en del af. Alle landsbyerne på Mols og Helgenæs er samlet i vores landsbyklynge, hvorfra der springer et hav af projekter.

  • Mød Mols. Hvert år afholder vi Mød Mols-dagen, hvor du kan opleve området og møde lokale. Mød Mols 2020 i maj er desværre aflyst pga. corona. Læs om Mød Mols 2019
  • Tilflytterbrunch. Søndag den 10. november 2019 afholdt vi brunch, hvor vi bød alle nye velkommen med en introduktion til området og mulighederne. Der bliver forhåbentlig også en brunch igen i efteråret 2020.

Fra Nørrebro til Mols
Lise Rousing og Barnaby Stig Swann Pedersen flyttede til Mols med deres to børn fra Nørrebro i 2017, og det har de ikke fortrudt.

 Huset i Mols Bjerge, der danner rammen om et helt nyt familieliv for familien Rousing Pedersen. 

Læs meget mere om familiens rejse i en artikel fra DR Østjylland fra d. 17. marts 2019. 

Du kan læse mere om historien og de mange muligheder på Mols og Helgenæs i Borgerforeningens lille guide