Bo på Mols

Flyt til Mols eller Helgenæs

Drømmer du om at flytte til Mols eller Helgenæs? Det kan vi godt forstå. På Mols og Helgenæs får du meget mere end skøn natur. Her er der et levende fællesskab og masser af initiativer i vores mange landsbyer. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig for at få mere at vide om at bo på Mols eller måske gerne vil have en kaffeaftale med en molbofamilie. Vi hjælper altid gerne!

Kig rundt på siden og opdag, at der er masser af liv, som du kan blive en del af. Alle landsbyerne på Mols og Helgenæs er samlet i vores landsbyklynge, hvorfra der springer et hav af projekter.

  • Mød Mols. De fleste år holder vi en bosætningsdag, hvor vi inviterer folk, der drømmer om at bo på Mols og Helgenæs på brunch. Der er oplæg fra lokale foreninger som borgerforeningen og Mols i Udvikling, ture ud i Mols Bjerge og rundt til skoler og børnehaver, hyggelige aktiviteter – og ikke mindst mulighed for at snakke med mol- og helboer om, hvordan det faktisk er at bo i vandkanten.
  • Tilflytterbrunch. Vi inviterer årets nye mol- og helboer til tilflytterbrunch hvert efterår. Her byder vi velkommen, giver en introduktion til området og sætter rammen for gode snakke mellem nye.

Fra Nørrebro til Mols
Lise Rousing og Barnaby Stig Swann Pedersen flyttede til Mols med deres to børn fra Nørrebro i 2017, og det har de ikke fortrudt.

 Huset i Mols Bjerge, der danner rammen om et helt nyt familieliv for familien Rousing Pedersen. 

Læs meget mere om familiens rejse i en artikel fra DR Østjylland fra d. 17. marts 2019. 

Du kan læse mere om historien og de mange muligheder på Mols og Helgenæs i Borgerforeningens lille guide: Velkommen til Mols og Helgenæs