Bo på Mols

Flyt til Mols eller Helgenæs

Vi vil meget gerne have flere tilflyttere til vores skønne område. For på Mols og Helgenæs får du meget mere end skøn natur. Her er der et sprudlende fællesskab og masser af initiativer i vores mange landsbyer. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig for at få mere at vide om at bo på Mols eller måske gerne vil have en kaffeaftale med en molbofamilie. Vi hjælper altid gerne!

Kig rundt på siden og opdag, at der er masser af liv, som du kan blive en del af. Alle landsbyerne på Mols og Helgenæs er samlet i vores landsbyklynge, hvorfra der springer et hav af projekter.

  • Mød Mols. Før corona afholdt vi hvert forår Mød Mols-dagen, hvor du kunne opleve området og møde lokale. Det håber vi at gøre igen i 2021.  I 2020 og i 2021 har vi i stedet inviteret til kaffeaftale hjemme hos lokale mol- og helboer.
    Læs om Mød Mols 2019
  • Tilflytterbrunch. Vi plejer også at holde tilflytterbrunch hvert efterår, hvor vi byder de nye mol- og helboer velkommen, giver en introduktion til området og sætter rammen for gode snakke mellem nye. Vi håber at invitere igen i efteråret 2021.

Fra Nørrebro til Mols
Lise Rousing og Barnaby Stig Swann Pedersen flyttede til Mols med deres to børn fra Nørrebro i 2017, og det har de ikke fortrudt.

 Huset i Mols Bjerge, der danner rammen om et helt nyt familieliv for familien Rousing Pedersen. 

Læs meget mere om familiens rejse i en artikel fra DR Østjylland fra d. 17. marts 2019. 

Du kan læse mere om historien og de mange muligheder på Mols og Helgenæs i Borgerforeningens lille guide