Støtte til nyt samlingssted på Mols

Tak for støtte til det nye Molsværket
Gennem de seneste år har Mols i Udvikling, Syddjurs Kommune og lokale aktører knoklet for at bane vejen for et fælles hus med arbejdstitlen “Knudepunktet”, nu Molsværket, for alle molboer og helboer. Der er samlet rigtig mange penge ind via fonde, via folkeaktier og via erhvervssponsorater.

Den officielle indsamling er nu afsluttet, og vi nåede godt over det oprindelige mål på 500.000 kr. (50 % højere) – og nu bygger vi!

Her kan du se, hvem der har støttet projektet med køb af folkeaktier i enten guld-, sølv- eller bronzekategori.

Her kan du se regnskabet til indsamlingsnævnet for 2017-2018 og 2018-2019: 

Indsamlingsnævnet_2017-2018

Indsamlingsnævnet 2018-2019

Indsamlingsnævnet 2019-2020

Indsamlingsnævnet 2020-2021

Derudover har iderigdommen været stor i forhold til at afholde loppemarkeder, koncerter, middage og auktioner, bage kager, samle pant, afholde idrætsdag, mv. hvor overskuddet er gået til det nye byggeri. Vi glæder os til at se samme iderigdom, når vi sammen skal skabe liv i de nye bygninger. Fremtiden ser lys ud.

Vi vil gerne takke alle, som har haft lyst til og mulighed for at bakke op om projektet. Med stort og småt – alle bidrag har talt!

Virksomheder kan stadig nå at tegne erhvervssponsorater ind i det nye byggeri
Ud over indsamlingen hos private, har vi også været så privilegerede, at mange af de lokale virksomheder har tegnet erhvervssponsorater. Listen af erhvervssponsorer kan ses her 

Vi vil i tiden indtil byggeriet står færdigt gøre mere ud af erhvervssponsorernes eksponering. Derudover eksponeres alle sponsorer i det nye hus.

Det er fortsat muligt at blive erhvervssponsor. Vær med til at støtte det gode formål og bliv eksponeret i lokalsamfundet.

Ønsker I som virksomhed at støtte op om projektet, hører vi meget gerne fra jer. Kontakt os på mail: post@molsiudvikling.dk, så tager vi en snak om mulighederne.