Ny på Mols

Er du lige flyttet til Mols og Helgenæs? Velkommen til. Vi håber, du bliver rigtig glad for at bo her.

Som ny er der sikker flere ting, der er vigtige for dig. Her på siden finder du informationer om både det praktiske og det sjove.

Få overblik over foreninger og institutioner i området vi menupunktet “Links til området” øverst på siden – eller i denne folder fra Borgerforeningen Mols:

FOLDER: Velkommen til Mols og Helgenæs

Borgerforeningen Mols
Du er landet i et område, hvor der er gode muligheder for at være med i fællesskaber, der skaber udvikling og løfter området til gavn for alle.

Borgerforeningen Mols er vores distriktsforening, der løfter mange opgaver i forhold til de vilkår, vi generelt har i området, inden for fx logistik og sundhed. Borgerforeningen står fx for at lave høringssvar, når der er ændringer på vej fra politisk hold. Borgerforeningen støtter en lang række lokale initiativer og står selv for grundlovsfest og juletræer. Vi kan også takke Borgerforeningen for delebilen i Knebel og for fibernet i hele området.

Det koster 100 kroner om året at være medlem. Jo flere vi er, jo større indflydelse får vi.

Læs mere om Borgerforeningen her

Mols i Udvikling
Mols i Udvikling er en paraplyorganisation af frivillige under Borgerforeningen Mols. Mols i Udvikling består af en række grupper, der arbejder med forskellige emner, fx adgang til naturen, madfællesskaber, kultur og bosætning. Derudover er der forskellige institutioner: Molsskolen og børnehaverne, Idrætsforeningen IF Mols og alle kirkerne. Vi har et formandskab med en formand og en næstformand, og vi har en ansat tovholder.

Mols i Udvikling er åben, og hvis I er to, der har en god ide, kan I starte en ny gruppe i Mols i Udvikling. Du kan også bidrage som frivillige i nogle af de eksisterende grupper.

Kig under menupunktet “Mols i Udvikling” øverst på siden for at finde ud af mere.

Brunch for nytilflyttede
Hvert efterår inviterer Bosætningsgruppen under Mols i Udvikling til brunch for alle, der er flyttet til området for nylig.

Følg med her

Følg med i det lokale liv
Der sker rigtig meget i de mange landsbyer på Mols og Helgenæs, og du kan selv gøre meget for at følge med. Her er en liste over medier, som du kan følge:

Facebook:
Mols i Udvikling
Mols info
Livet på Helgenæs
Helgenæs opslagstavle
Kultur, mad og tamtam i Ebeltoft og på Mols

Du kan også møde andre nye i facebookgruppen: “Ny på Mols og Helgenæs”

Hjemmesider:
molsiudvikling.dk
borgerforeningenmols.dk