Mød Mols

Ny på Mols og Helgenæs? Kom til gratis brunch d. 6. november, mød andre nye og bliv klogere på dit lokalområde 

Er du flyttet til Mols og Helgenæs i 2021/2022, så inviterer Mols i Udvikling og Borgerforeningen Mols dig og din familie til en børnevenlig brunch søndag den 6. november i Tved Forsamlingshus. Her vil I få mulighed for at blive lidt klogere på, hvad der sker i området, lære en masse andre nye tilflyttere at kende og på den måde være med til at styrke det nære fællesskab i landsbyerne.

Arrangementet foregår fra klokken 10-13 i Tved Forsamlingshus, Tved Bygade 45, 8420 Knebel. Tilmelding er ikke nødvendig og brunchen er gratis. Vær opmærksom på, at informationsoplæggende begynder kl. 10.00.

 


Drømmer du om at flytte til Mols eller Helgenæs? 

Det kan vi godt forstå 🙂 Her er nemlig det hele, og der er også plads til dig.

Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at bo her, så kan du hele sommeren få en kaffeaftale med en mol- eller helbo. For er der andre, der bedre kan fortælle om, hvordan det rent faktisk er at bo her? Nej, vel.

Vi har kaffeværter fra mange steder på Mols og Helgenæs, i flere aldre, med og uden børn – så der er sikkert nogen, der kan fortælle om det liv, som du eller I går og drømmer om.

Ring til tovholder i Mols i Udvikling Eva Strøm på 29931723. Så matcher hun dig/jer med en lokal kaffevært.

Bliv inspireret nu
Hvis du lige skal mindes om, hvorfor du gerne vil bo på Mols og Helgenæs, så skal du se – eller gense – Barnaby Stig Swann Pedersen to smukke film, “Hvad drømmer du om?”, der fortæller historien om familiens flytning fra København til Mols.

Læs historien om familien og se filmene her

1 thought on “Mød Mols

  1. Pingback: Vinder af Vildmarksbrunch er lidt tættere på at flytte til Mols | Mols i Udvikling

Der er lukket for kommentarer.