Vinder af Vildmarksbrunch er lidt tættere på at flytte til Mols

Eva Hard og hendes mand deltog i Mød Mols 2019 og vandt en Vildmarksbrunch for to på Karpenhøj.

Menuen stod på hjemmelavet makrelsalat med urter på smørstegt rugbrød over bål, da Eva Hard og hendes mand Jens d. 9. august deltog i en vildmarksbrunch på Karpenhøj. Brunchen, som blev sponsoreret af Karpenhøj, vandt Eva Hard til årets Mød Mols 2019, der i år blev afholdt d. 26. maj på Sølballegaard. 

Eva Hard og familien bor i Rønde. Der bor de godt, men alligevel er der noget, der trækker dem mod Mols og Helgenæs. Familien består af Eva, Jens og tre døtre på 15, 20 og 23. De store piger er så småt flyttet hjemmefra, og den yngste starter på hhx i Rønde, så nu er der mere tid til drømme for ægteparret: 

— Vi kigger efter en ejendom på Mols. Det er så dejligt derude. Den kuperede natur trækker, og så ønsker vi noget jord og plads til at rode med gamle biler. Vi har også kun mødt gode folk, når vi har besøgt området. Folk er enormt flinke og hjælpsomme og har tid til at tage en snak, fortæller Eva. 

På Mød Mols 2019 inviterede bosætningsgruppen under Mols i Udvikling til en hel dag med mulighed for at høre om de mange muligheder på Mols og Helgenæs. Dagen blev holdt på det nyrenoverede konference- og mødested, Sølballegaard, der ligger midt i Mols Bjerge, og der var arrangeret brunch med lokale fødevarer, en bustur rundt i området og mulighed for at besøge området institutioner og skoler. Eva og hendes mand greb chancen for at få mere at vide: 

– Arrangementet var en god anledning til at få mere at vide, og vi synes, det var en fin og inspirerende dag. Der var flere forskellige mennesker, der fortalte, og Sølballegaard var et fint sted at holde arrangementet. Vi er kommet tættere på at flytte. Men det er lige med at finde det helt rigtige. Det er en stor beslutning, fortæller Eva.

Det blev udloddet to gavekort til en Vildmarksbrunch, og den anden vinder blev Dorthee Nielsen fra Skanderborg. 

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram