Afskedsgudstjeneste for Betty Højgaard

Sæt kryds i kalenderen d. 26. maj

I maj måned 2020 fratrådte Betty Højgaard sin stilling som præst i Agri Kirke som følge af sygdom.

Da vi i 2021 blev nødsaget til at aflyse receptionen for Betty på grund af COVID-19, har menighedsrådet sammen med familien fastsat en ny dato, nemlig lørdag d. 26. marts, 2022, kl. 14-15 i Agri Kirke.

Gudstjenesten udføres af Biskop Henrik Wigh-Poulsen, og der vil efterfølgende være reception i Fuglsøcenterets Oval kl. 15.45-17.30. Vi håber, at vi på denne måde kan få taget afsked med Betty, der har haft en stor betydning i de 38 år, hun har nået at virke i Agri og Egens sogne, men de senere år også i Knebel og Vrinners. Alle er velkomne.

Betty ønsker ikke at modtage blomster og vin på dagen, men hvis man gerne vil bidrage til en fælles gave til Betty, kan man gøre det via MobilePay: 30356268.

Spørgsmål i forbindelse med receptionen – kontakt venligst Alice Nissen (abod@via.dk)

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram