Nyt afsnit i Stemmer på Mols og Helgenæs

Et nyt afsnit af podcasten om Mols og Helgenæs er netop udgivet. Denne gang kan du lytte til Jan Schmidt, der er pensioneret præst.

Jan Schmidt kom til Mols som nyuddannet præst i 1984 og var i 36 år præst i Tved, Vistoft og Helgenæs. Som præst blev han hurtigt et kendt og betydningsfuld ansigt for mange mol- og helboer. I dag er Jan Schmidt pensioneret præst og bosat på Helgenæs, og herfra fortæller han om sit liv som landpræst på Mols og Helgenæs.

Igennem hans fortælling møder vi mol- og helboerne på nye måder. Vi hører om dødsfald,  møder mellem mennesker hos Købmanden, det tætte kendskab til hinanden, naturen, der vælter ind gennem vinduerne, sammenhold og nysgerrig interesse, juleaftener tykke af stemning og mennesker i krise ved bryggersdøren i præstegården i Tved. Længde: 24.43 min.

Lyt med her:
https://stemmerframolsoghelgenaes.buzzsprout.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram