Reparationscafeen åbner igen

Reparationscafeen er åben torsdag den 20. januar fra kl. 19 til 21,  søndag den 6. februar kl. 15 til 17 og torsdag d. 17 februar fra 19-21.

 Gruppen bag reparationscafeen er nu klar til at lukke dørene op igen. Der er kaffe på kanden og hjemmebag – og mulighed for at få hjælp og låne fx en symaskine , værktøj eller ekspertise, så du kan få fikset noget af det, du ellers ville have smidt ud.

Du finder reparationscafeen i Lyngparken, lejlighed 5N og 5M, Lyngevej 7, 8420 Knebel.

Hvad er en reparationscafe?
I reparationscafeen kan du få  hjælp til at reparere de ting og sager, som du ellers ville erstatte med nye, fordi det er for dyrt at få de gamle ting repareret. Det kan være brødristeren, der pludselig ikke dur mere, de gamle bukser, der skal blive til shorts, eller lampen der har brug for en længere ledning.

Det er gratis at få hjælp og fx låne en symaskine. Er der brug for materialer til reparationen, skal du selv betale, og der bliver også en kaffekasse, så der er mulighed for en kop kaffe i løbet af aftenen.

Læs mere i den her tidligere artikel om reparationscafeen

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram