Fællesspisning – Kom og spis gratis

Madhusgruppen under Mols i Udvikling og “Madspildspensionatet” inviterer til gratis fællesspisning på Molsskolen i Knebel den 23/10 kl 18. 

Du og din familie eller dig som bor alene, indbydes til at komme og spise et lækkert måltid mad. Du er også velkommen til at komme og deltage i madlavningen fra kl. 16 – det gør det kun endnu hyggeligere at lave maden sammen!
Måltidet fremstilles alene af overskudsmad leveret af butikker i lokalområdet. Maden fejler intet, men er blevet til overs i produktionen og skulle ellers bare have været smidt ud.
Vi håber meget, at du har lyst til at komme, og at du er blevet nysgerrig efter at komme og smage på hvad der kan fremtrylles af mad, der bare skulle have været smidt ud.

Tilmelding
Du skal bare tilmelde dig og tage din egen tallerken, glas, kniv, gaffel og ske med.
Vi vil gerne vide, hvor meget mad vi skal lave, så send en sms på 6128 3743 med besked om du kommer. Vil du hjælpe med at lave maden? Vil du hjælpe med at vaske op?

Mad sponsoreres af Daglì Brugserne i Vrinners og Tved og Meny i Rønde, og projektet støttes af Nordea-fonden. Tusind tak til dem!

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram