Fællesspisningerne starter igen

Den 19. august er der igen gratis fællesspisning på Molsskolen 

Efter en lang coronapause er der igen udsigt til at kunne være sammen om et godt måltid mad. Det sker den 19. august, og der er mulighed for at give en hånd med i køkkenet fra klokken 16 eller hjælpe med oprydningen bagefter. Det er ganske frivilligt.

Maden bliver lavet af overskudmad fra Brugserne i Tved og Vrinners, Min Købmand i Knebel og Meny i Rønde. Det vil sige, at det er forskellige varer, der kommer hver gang – og det er op til de frivillige kokken at bestemme menuen på baggrund af de lækkerier, der bliver doneret.

Det er Madhusgruppen under Mols i Udvikling, der står bag fællesspisningerne efter Madsspildspensionatets koncept.

Læs mere og tilmeld dig her

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram