Tre nomineringer til Syddjurs Awards

Der er nomineringer til grupper og gode folk fra Mols i Udvikling igen i år

 

Der er god grund til at heppe, når der skal deles priser ud til årets Syddjurs Awards 2021, der afholdes i Kolind+ d. 2. september. Hele tre priser kan gå til ildsjæle fra Mols i Udvikling. Her får du et overblik: 

Fritidsprisen
Kasper Østvig Nissen, formand for Molshallen og næstformand i Mols i Udvikling, er nomineret til årets fritidspris. I nomineringen står der: 

Kasper er nomineret for det mangeårige, frivillige arbejde, han har gjort for at sikre en meget veldrevet Molshal – og den ekstraordinære indsats han har leveret i 2020 som konstitueret halinspektør. Kasper er en engageret ildsjæl, der har blik for samarbejdet mellem hal, idrætsforening og de mange lokale spillere.

Nationalpark Mols Bjerge-prisen
Tilgængelig naturgruppen er nomineret til Nationalpark Mols Bjerges pris. Her lyder nomineringen: 

Tilgængelig natur-gruppen er nomineret for deres arbejde med at gøre naturen tilgængelig for flere forskellige brugergrupper. De frivillige i gruppen lægger mange timer i arbejdet – både lokalt i Nationalpark Mols Bjerge, men nu også mere nationalt, hvor nationalparker er til debat. Gruppen er også afsender på en app, der giver en hjælpsom vejledning til brugerne af området.

Frivilligrådets Pris
Endelig er Madhusgruppen nomineret til Frivilligrådets pris. Nomineringen lyder: 

Madhusgruppen er nomineret for deres gode tiltag med mad som omdrejningspunkt. Overskudsmad gøres til en ressource, som gør en forskel for borgere med få midler og er med til at skabe fællesskab og fællesspisning. 

Om syddjurs Awards
Syddjurs Awards er en festlig aften, hvor lokale ildsjæle fra hele Syddjurs hyldes med et større show. I år skal det lokale band Sidste Udkald blandt andet spille. 

Der uddeles i alt otte priser, og de fleste priser har fundet en vinder, inden de uddeles i løbet af showet. Der er dog to priser, der afgøres på aftenen. Det er Fritidsprisen og Kulturprisen, der afgøres via sms-afstemning blandt aftenens deltagerne og dem, der ser med på livestream hjemmefra. 

Du kan deltage gratis i det store show, der afholdes i Kolind+ d. 2. september kl. 19-20.30. Billetterne kan bestilles på Go-Syddjurs.dk. Aftenen streames på Syddjurs Kommunes Facebookside. 

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram