Vil du spille krolf?

Krolf er en blanding af kroket og golf, og der er planer om en krolf-bane ved Lyngparken i Knebel

Krolf er en forholdsvis ny sportgren, hvor alle kan være med. Hver spiller har en kølle og en kugle som i kroket, og banen er en græsplane med huller, som i golf – dog betydeligt mindre. Spillet går kort fortalt ud på, at man skal få sin kugle i banens huller i en bestemt rækkefølge med færrest mulige slag.                    

Krolf er blevet populært. På DGI’s hjemmeside kan man fx finde  kontaktoplysninger på 124 krolf-foreninger i hele Danmark. Foto: DGI.

 

 

 

Planer om en krolfbane i Knebel
Gruppen Generationsmøder under Mols i Udvikling arbejder for at etablere en krolfbane på græsplænen mellem Lyngparken og Rodzonen i Knebel. Banen skal kunne bruges både af de ældre, der kommer i Lyngparken, men også af Molsskolen, andre institutioner og af private, der har lyst til at spille. Det er ganske simpelt at etablere banen. Det kræver blot en række huller i plænen med rør, hvor man kan placere de flag, der markerer hvor bolden gerne skulle trille hen. Der søges penge til banen, men planerne føres kun ud i livet, hvis der er interesse for det i lokalområdet. Hvis du vil være med til at spille krolf, hører gruppen derfor meget gerne fra dig.

Vil du være med?
Kunne du tænke dig at være med til at starte krolf op for beboere og fritidsborgere på Mols og Helgenæs? Så hører Ulla Bording Kjemtrup, der er daglig ansvarlig for aktivitetscenteret i Lyngparken, meget gerne fra dig. Hun samler sammen med manden bag ideen, Knud Schmidt, en lille gruppe, der går videre med de konkrete planer.

Du må også meget gerne skrive til Ulla Bording Kjemtrup, hvis du tænker, at krolf kunne være en sport for dig, når banen står klar. Så har gruppen nemlig en chance for at finde ud af, om der er interesse for banen i lokalbefolkningen.

Skriv til Ulla Bording Kjemtrup på ulkj@syddjurs.dk.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram