Bliv Hjerteløber


Lad os ikke synke tilbage – Hvis ingen melder sig, er vi endnu ringere stillet, end da vi havde 112-hjælpere!

På Borgerforeningens møde den 20. november i Molshallen mødte kun få op til den lovede orientering om den nye hjerteløberordning. De få fremmødte deltagere var enige om at tilmelde sig hjerteløberordningen.

112-hjælperordningen udfases og tilmelder vi os ikke hjerteløberordningen, bliver akuthjælpen endnu ringere på Mols og Helgenæs. Så forsamlingen enedes om at Borgerforeningen atter skulle opfordre til at melde sig og få flere til at indgå i korpset. Borgerforeningen vil fortsat lade Fritz Kofod være tovholder og formidle både uddannelse og erfaring gennem et par møder om året med lidt godt til ganen som tak for indsatsen. Send en mail til Borgerforeningen med oplysning om, at du har tilmeldt dig ordningen. Via mailadresser er det så muligt at vurdere, om korpset er tilstrækkeligt stort eller Borgerforeningen skal forsøge en kampagne, så Mols og Helgenæs til enhver tid kan være godt dækket ind i akutte situationer. Må vi regne med dig?

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram