Rend og Hop linjefaget fra Molsskolen arrangerede løb for hele skolen for at samle ind til “Knudepunktet”

Af Eva Elsig, Mols i Udvikling

Børn, unge og forældre gør klar til start

Det er nu ikke kun de unge fra linjefaget Mols i Udvikling der giver en hånd med i indsamlingen til det nye fælles hus ved Molshallen og Molsskolen. Linjefaget Rend og Hop, der er et løbehold på Molsskolen, valgte at afslutte året med et løb for hele Molsskolen og forældre, hvor hver eneste kilometer blev honoreret med 1 krone af de 4 sponsorer, Sparekassen Djursland, Min Købmand Knebel, Tved Daglig Brugs og Viktech, som de unge havde fundet til dagen. Der var god stemning og mange af de allermindste gav den gas på den korte rute på 1 km og tog flere omgange. Der blev indsamlet hele 9200 kr. til Knudepunktet!

Opvarmning for store og små

Det er så opløftende at se hvordan de unge på Molsskolen tager ansvar og del i udviklingen af deres hjemegn. Det kan vi voksne godt være stolte af for så ved vi at det betyder noget for de unge at gøre en forskel og at vi er på rette vej, når vi gerne vil have et lokalsamfund der også har noget at byde på for de unge i udskolingen.

Tak for det store arbejde, som både linjefaget Mols i Udvikling har gjort det seneste år og til de unge fra Rend og Hop.

Keep up the good work 🙂

Der var styr på elastikker, snacks, saftevand og frugt til de deltagende

 

 

3 små hurtigløbere

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram