Knebel får badebro

Med det enkle ønske om at gøre noget godt for området, har en gruppe borgere i Knebel taget initiativ til at få etableret en badebro ved Knebel Strand.

Badebroen vil være i stil med denne bro fra Modul Bro (foto lånt fra Modul Bros hjemmeside)

Badebroen vil naturligvis være offentligt tilgængelig og til glæde for alle som ønsker at bruge den – lokale såvel som feriegæster. Alle i området er derfor inviteret til at give en hånd med installationen eller blot at mødes på stranden til en hyggesnak og for at opleve at broen bliver installeret d. 26/5 fra kl. 9.00

Den officielle indvielse forventes at ske samme dag kl. 16, hvor det forventes at installationen er færdig.

Midlerne til indkøb og installation af badebroen er kommet fra Tved Sparekasses Fond, Sparekassen Djursland og Distriktsrådet for Mols og Helgenæs (Borgerforeningen).

Badebroen er endnu et eksempel på, hvordan initiativer på Mols og Helgenæs kommer op at stå ved fælles hjælp og med økonomisk støtte fra forskellige interessenter.

I forbindelse med initiativet er der blevet etableret et brolaug, som indtil videre har til opgave at sikre, at broen bliver leveret og installeret. Hvis du skulle have interesse i at medvirke til installation eller ønsker at blive en del af bro-laugets bestyrelse, kan henvendelse rettes til formand Line Vogt Lindgaard lvlindgaard@hotmail.com eller næstformand Helle Buur Pedersen hellebuurpedersen@gmail.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram