Gratis brunch for alle nye mol- og helboer

Mols i Udvikling og Borgerforeningen Mols gentager succesen fra sidste år og inviterer alle områdets nye tilflyttere til en hyggelig, uformel og børnevenlig Mød Mols-brunch. Alle nye tilflyttere i 2022/2023 er velkomne – unge som gamle, børnefamilier såvel som singler.

Er du ny på Mols og Helgenæs? Er du interesseret i at kende lidt mere til dit lokalområde – og dine naboer? Så kom til gratis brunch i Tved Forsamlingshus søndag den 12. november, hvor du kan møde en masse andre nye tilflyttere, mens du bliver fodret med nyttig info og lækker brunch.

Brunchen begynder kl. 10.00, hvor der vil være velkomst og herefter lidt oplæg fra henholdsvis Jan Schmidt, formand for Borgerforeningen Mols, og Grith Mortensen, der er formand for Molsværket. Hver især vil de fortælle lidt om mulighederne for at blive en aktiv del af fællesskabet på Mols.

Herefter vil der være mulighed for mingling og hyggesnak ved bordene, hvor der også vil sidde lidt mere ’garvede’ mol- og helboer, som kan dele ud af deres viden om lokalområdet, hvis man er nysgerrig efter at vide mere.

”Vores årlige Mød Mols-brunch plejer at være meget velbesøgt, så vi håber naturligvis at hilse på en masse nye mol- og helboer. Formålet er, at vi gerne vil have nye folk til at føle sig velkomne og som en del af lokalsamfundet. Vores store ønske er, at vi på den måde kan motivere folk til at blive aktive i lokalmiljøet, enten ved at tage del i de lokale initiativer, der allerede findes, eller komme med ideer til helt nye ting. Et aktivt og levende lokalsamfund er med til at styrke landsbyfællesskabet, som er så vigtigt for os i de små byer,” siger Ole B. Sørensen fra Mols i Udvikling.

Arrangementet foregår søndag den 12. november fra klokken 10-13 i Tved Forsamlingshus, Tved Bygade 45, 8420 Knebel. Tilmelding er ikke nødvendig, og brunchen er gratis. Vær opmærksom på, at informationsoplæggene begynder kl. 10.00. Hvis man ved samme lejlighed melder sig ind i Borgerforeningen Mols, vil det være muligt at vinde en præmie fra Karpenhøj, der har sat et gavekort på en værdi á 1200 kroner på højkant. Vinderen findes umiddelbart efter arrangementet.

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram