Pia Katballe er ny værkfører på Molsværket

Molsværket, der er det nye idræts-, børne- og kulturhus i Knebel, har ansat Pia Katballe som ny værkfører. Hun får ansvaret for udviklingen og driften af det nye hus, der forventes færdiggjort omkring årsskiftet.

”Efter at vi havde slået stillingen op, oplevede vi stor interesse med over 40 ansøgere. Vi gik grundigt til værks og kørte en seriøs ansættelsesproces, hvor vi8 ville finde den helt rigtige kandidat til jobbet. Det var et stærkt ansøgerfelt, og vi er glade for, at vi nu kan præsentere Pia Katballe som vores nye værkfører. Pia har envirkelig interessant profil, og vi er sikre på, at hun besidder mange af de kompetencer, vi får brug for i Molsværket. Vi glæder os meget til, at hun starter den 1. november 2023”, fortæller formand for Foreningen Molsværket, Grith Mortensen,

Fra Gellerup til Mols
Pia kommer fra en stilling som programleder i Gellerupplanen, hvor hun blandt andet har arbejdet med at opbygge fællesskaber på tværs af idræts- og kulturliv til gavn og glæde for områdets beboere. Endvidere har hun i fritiden været engageret i det lokale foreningsliv og har forskellige tillidsposter inden for blandt andet fodbold.

Næste skridt i karrieren bliver således på Mols.

”Da jeg så opslaget om, at Molsværket søgte en værkfører, var jeg ikke i tvivl om, atdet var et job, jeg bare måtte søge. Jeg og min familie har længe haft Mols på sigtekornet — vi synes virkelig, det er et dejligt område med mange muligheder. Derfor er jeg også utrolig glad for, at det netop blev mig, der blev tilbudt stillingen. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang og tale med de mange folk i og omkring Molsværket. Der er så mange ideer med det nye hus,” fortæller Pia Katballe, der sammen med sin mand snart flytter til Dejret, hvor drømmehuset er købt.

Visionerne kommer tættere på
Molsværket har dermed taget et stort skridt videre i planerne om at realisere visionen for Molsværket, og snart bliver huset ikke kun noget, vi ser blive til – men et hus vi faktisk også bruger:

“Byggeriet har haft sine udfordringer, men vi kommer i mål, og vi glæder os til, at vi alle på Mols og Helgenæs får mulighed for at udfolde os på mange forskellige måder i det nye mødested. Så tag godt imod Pia, så hun får de allerbedste betingelser for at få Molsværket til at køre fra start. Hjertelig velkommen til Pia,” siger formand Grith Mortensen.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram