Multibane og Padelbane på vej til sommer

Der bliver masser af mulighed for leg og træning i området bag Molshallen. Det fortæller formand for IF Mols, Christine Vistoft, og formand for brugergruppe “Bevægelse ude” under Mols i Udvikling, Søren Ibsen.

Der er gået lang tid med at planlægge og søge penge, men nu er det sikkert og vist: der er nye faciliteter til udfoldelse på vej bag molshallen. IF Mols og brugergruppen “Bevægelse ude” får hjælp af firmaet Kompan til at skabe et område med multibane og paddelbane som erstatter de to nuværende tennisbaner.  Derudover kommer der et fitnessområdet med redskaber og en sti op ad bakken bag hallen. Planen er, at det hele står klar i midten af juni i år.

Projektet er finansieret af I.F. Mols med 360.000 kroner, Tved Sparekasses Fond med 400.000 kroner og LAG Djursland med  500.000 kroner.

Læs meget mere i en artikel fra Syddjurs Adresseavis i uge 15

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram