Mols i Udvikling i “Public Service” på P1

Den 19. april var der fokus på livet i yderkanten i programmet “Public Service” på P1 under overskriften: “Den store urbanisering holder pause”.

Torben Salomonsen viser Mette Marie Tvisttmann fra P1 rundt i Mols Bjerge, mens han fortæller om at være tilflytter fra storbyen. 

Der var i den grad fokus på Mols, da P1 d. 19. april sendte programmet “Public Service”. I ugen op til udsendelsen var journalist Mette Marie Twisttmann fra programmet med rundt og interviewe forskellige molboer til en snak om liv og udvikling på Mols og Helgenæs. Hun snakkede med Marianne Als Nielsen om fællesspisninger og Grith Mortensen om Mols i Udvikling, fællesskaber og Knudepunktet. Hun gik tur med Torben Salomonsen i Mols Bjerge og hørte om at være flyttet til Mols med familien fra storbyen, og hun blev klogere på den store rolle som den lokale idrætsforening spiller i en samtale med Christine Vistoft. Tovholder Eva Strøm fortalte om lidt af hvert på vej rundt i bilen, og det hele blev klippet ned og sendt i mindre bidder i en udsendelse, der også havde programchef Stine Lea Jacobi fra Realdania i studiet. Hun fortalte en masse ekstra om noget af det, der gør Mols og Helgenæs til et ret fantastisk sted 🙂

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram