Nytårshilsen fra kulturgruppens formand, 2020

Kulturgruppen har haft en god del udskiftning blandt medlemmerne, efter at vi startede op igen i januar 2018. Nu tror jeg imidlertid vi kan se frem til en mere fast stamme af medlemmer. Der er dog stadig plads til flere.

Tre planlagde arrangementer i 2020 blev aflyst pga. coronaen, men vi fik gennemført en Børneopera, ”Fyrtøjet”, i Vrinners Beboerhus i samarbejde med Syddjurs Egnsteater og teatergruppen Figaro. Christa var kontaktperson fra Kulturgruppen. Der lægges op til fortsat samarbejde med Syddjurs Egnsteater.

Foredrag om Mols`s geologi planlægges til en senere anledning, men temaet er nærmest evigt aktuelt, så det haster ikke.

Vi satser på at gennemføre Børnekulturnat ved Sletterhage Fyr i november 21 i samarbejde med Kulturetaten i kommunen og Hans Minke fra fyret. Formentlig samme program som planlagt (og aflyst) i år.

Den aflyste forfatteraften med Josefine Klougart er nu planlagt til 2. september – 21 i samarbejde med Biblioteket og Sølballegaard.

Jeg skal i januar / februar have et møde med Biblioteket om et temamøde / arrangement om Demokrati efteråret – 21 i anledning lokalvalget.

Vi skal til at søge penge til projekt ”Stemmer fra Mols og Helgenæs”. Det er tænkt som podcasts, forhåbentligvis i samarbejde med antropolog Suzan Tugcu og i samarbejde med Molsarkivet.

Jeg har kontakt med projektleder Vibeke Wang på Maltfabrikken og kultur- og projektmedarbejder Susanne Krogstrup i Nationalparken om etablering af ”Ekko”, et Land Art projekt ved den tyske billedkunstner Karolin Schwab.

Mere langsigtet satser vi på at videreføre arbejdet med en Vandresti langs kysterne af Mols og Helgenæs og på at gennemføre Børnekulturfestival II i foråret 2022.

06.12.20

Pål Ledaal

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram