Bosætningsfilm skal inspirere byfolk

Flotte billeder af hverdagslivet i Mols Bjerge og varme beskrivelser af fællesskaberne på Mols. Det er hovedingredienserne i to nye bosætningsfilm, som den lokale webfilm-instruktør Barnaby Stig Swann Pedersen har lavet om sin og familiens rejse fra Nørrebro til Mols.

Filmene fortæller om familien Rousing Pedersens rejse fra storbyen til hjertet af Mols Bjerge. De forelskede sig i området i deres ferier, inden de tog springet til en hverdag på Mols, og filmene giver fx svar på, hvordan det er at bo med langt til købmand og fritidsaktiviteter, og hvordan det er at flytte til et helt nyt hjørne af landet, hvor man ikke har et lokalt netværk.

Filmene er produceret for Mols i Udvikling med støtte fra Tved Sparekasses Fond – og med stor hjælp og opbakning fra en lang række molboere og helboere.

Hjælp med at dele filmene, så de kan komme ud i det ganske land. Find filmene på Mols i Udviklings Facebookside og del dem med dit netværk.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram