Nyt internationalt skicenter i Mols Bjerge

Mols i Udvikling kan med glæde informere om et nyt samarbejde med Danmarks Skiforbund, Nationalpark Mols Bjerge, og Syddjurs kommune om opførslen af et internationalt skicenter i hjertet af Mols Bjerge.

Foruden skihopbakke, alpin skiløjpe og langrendsspor vil anlægget også betyde, at letbanen skal udvides, så folk kan komme til og fra anlægget på en let og hurtig måde.

“Mols Bjerge er det sted i Danmark, der giver de mest optimale træningsforhold for det danske skisports-landshold, og samtidig kan vi spare en del midler på transport. Midler som vi ellers måtte bruge på transport til andre lande,” udtaler Skiforbundet.

Syddjurs kommune og Mols i Udvikling ser det som en naturlig udløber af det store udviklingsarbejde, der er sket i området de sidste par år, og det forventes, at det nye center vil skabe 10 til 15 fuldtidsstillinger, som igen vil styrke bosætningen i området.

Udvidelse af Letbanen

Anlægget, der er finansieret af flere store fonde, vil også indeholde en udvidelse af letbanen med en nyt spor fra Mørke, via Rønde, Tirstrup lufthavn, Vrinners, Knebel og Tved.

Da de individuelle fonde, som står bag projektet, selv ønsker at offentliggøre deres deltagelse, kan vi ikke nævne dem her på nuværende tidspunkt, men de afholder selv pressekonferencer umiddelbart efter påske.

Skihopbakken tænkes placeret med start på Trehøje og landing i Tinghulen

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram