Ny naturfestival på Mols søger partnere og hjælpere

Natur- og børnelivsgruppen under Mols i Udvikling står sammen med Søspejderne Mols bag festivallen og er meget interesserede i at komme i kontakt med foreninger, privatpersoner og andre interesserede som enten vil byde ind med en aktivitet i løbet af dagen eller som vil være med til at give en praktisk hånd i løbet af festivalen.

Nyt billede (1)Den d. 21.-22.maj 2016 skal Mols skal have sin helt egen naturfestival.

En festival som sætter fokus på vores særlige natur og de muligheder for læring og aktivitet som den giver. Naturen er det noget af det som mange fremhæver som grunden til at de bor på Mols og at det er der, hvor de lader op og får energi.

Festivalen bliver opbygget omkring aktiviteter, hvor foreninger, privatpersoner og andre med interesse kan byde ind med de aktiviteter som de laver i naturen. Nyt billedeDet vil blive efterfulgt af fælles aftensmad tilberedt over bål og med hygge omkring bålet. Naturfestival Mols bliver i 2016 desuden afholdt i forbindelse med Det Danske Spejderkorps ”Sov ude”-dag og derfor vil festivalen blive afsluttet med muligheden for at sove udendørs enten i telt, bivuak eller under åben himmel.

Interesserede kan kontakte Mette Foged på mette@mettefoged.dk eller tlf. 51 80 75 50 for nærmere info.

eller se hele oplægget her…..

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram