Julebrev fra arbejdsgruppen på Helgenæs

Til alle interesserede ved Borgermødet i Helgenæs Forsamlingshus d. 24 november under MOLS I UDVIKLING

Nyt billedeTak for din deltagelse i borgermødet. Det var en dejlig aften med en livlig snak, debat, bekymringer, drømme og visioner. Skønt at så mange holder så meget af skønne Helgenæs.

Vi har noteret os din interesse for at arbejde med udvikling på Helgenæs. Borgermødet viste, at vi er mange som finder det vigtigt, og der er brug for mange kræfter til at løfte opgaverne, og skabe fremtidens Helgenæs.

Først i det nye år mødes arbejdsgruppen, for at planlægge ny dato og dagsorden for et fællesmøde i forsamlingshuset for alle interesserede. Det er på dette møde, at vi forestiller os at de forskellige arbejdsgrupper skal sammensættes ud fra deltagernes interesser.

Udgangspunktet for arbejdsgrupperne bliver, de forskellige interesseområder, der blev oplistet på borgermødet. ( se vedhæftede bilag). Der er selvfølgelig også stadig mulighed for at komme med nye ideer.

“Det, som der er nogen der vil arbejde med – bliver til noget. Det, som ingen vil arbejde med – bliver ikke til noget” – citat Carsten Blomberg

Denne mail er sendt til alle der på borgermødet tilkendegav, at de kunne have interesse i at høre om eller arbejde med udvikling. Du er velkommen til at videresende denne mail til andre der kunne være interesseret. Det vil stadig være muligt at medvirke samt få tilsendt omtalte interesselister. E-mail: jytteelli@mail.com

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul – og ser frem til et godt og aktivt nytår.

På vegne af arbejdsgruppen:

Sofie, Rolf, Peter, Torben, Lisbeth, Tenna, Peter, Thomas og Jytte

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram