Mød hinanden bag skærmen

Vi holder allesammen afstand i disse dage, men heldigvis er der mulighed for at mødes online.

Der er en række forskellige værktøjer til at mødes bag skærmen.  Skype, Microsoft Teams, Google Meet, Facetime og Zoom er nogle af de mest kendte.

Zoom som platform
Platformen Zoom finder du på zoom.us. Den har en gratis version, der tillader møder med op til 100 personer i op til 40 minutter (efter en pause kan man logge ind igen). Hvis man holder møder to personer, kan man snakke så længe, man vil.

Systemet er meget enkelt. En vært opretter et møde med emne og tidspunkt i systemet. Herefter får værten et link, som han/hun kan sende til deltagerne.  Deltagerne downloader app’en, og når tiden nærmer sig, klikker man sig ind via linket. Herefter kan man se og høre hinanden.

Zoom kan fx bruges til møder i de frivillige grupper og til større gruppemøder, fx i fokusgruppen i Mols i Udvikling. Zoom kan også  bruges til mere uformelle sammenkomster online. Det kunne fx være online morgenkaffe-slaberas, fredagsbar, hygge med familie og venner, foredrag, samtalecafe om et emne, fællessang eller …. kun fantasien sætter grænser.

Der er små introduktionsvideoer og live trænings-seancer på zoom.us

I kan også kigge forbi Landsbyhøjskolen, som Tyge Mortensen står bag. Han holder introduktioner til værktøjer – de fleste gratis.

Se møderækken her (der kommer løbende flere)

Og læs Tyge Mortensens “Emma Gad”-regler for onlinemøder her

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram