“Myten om Stenene” – Poskær Stendysse

Stor vikinge musical ”Myten om stenene” opføres 27. og 28. maj begge dage kl. 20-21.30 på Poskær Stendysse.

Poskær Stenhus i Nationalpark Mols Bjerge danner rammen om en stor, musikalsk teatersatsning, der væver historier om Agri-vikinger sammen med fortællingen om Poskær-stenene. I ”Myten om stenene”, som stykket hedder placeres stendyssens oprindelse og betydning i en historie om overlevelse, kærlighed, frygt og overmenneskelige kræfter.

”Myten om stenene” udspringer fra Djursland Folkehøjskole – hvor højskolens udviklingshæmmede elever skal være en vigtig del af det store sceneri. Her finder man også forestillingens forfatter, Mai Wied, der til daglig er teaterlærer på højskolen.

Forestillingen har fået tilladelse til at bruge Ed Sheerans musik fra ”The Hobbit” der klæder det smukke sceneri i Mols Bjerge. Forestillingen består ud over musik, kor, dansere, 1 bueskytte og 35 skuespillere også af 8 heste, 1 ged og rovfugleshow.

Det er lykkedes Mai Wied at headhunte nogle dygtige professionelle folk til være med på holdet. Den professionelle sanger Martin Preisler har sagt ja til at være med i projektet. Det samme har den garvede instruktør Pierre Miehe-Renard, Mandskoret Djursland, kulturskolens børnekor samt de lokalt funderede Djursland Spillemændene.

Pladsen er åben fra kl. 18.30. Der kan købes mad via billetto.dk og Ebeltoft Gårdbryggeri vil være på pladsen.

Billetter á kr. 100 til forestillingen købes på: www.billetto.dk

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram