Nyt udvalg under Mols i Udvikling – Integrationsgruppen

Ny Integrationsgruppe ønsker at give vores nye naboer, tilflyttede flygtninge, den bedst mulige start på deres nye liv på Mols.

Velkommen-til-Denmark-737x400“Vores ønske er at gøre vores nye naboer mere selvhjulpne, ikke at vi ikke selv kan være hjælpsomme.” siger Michael Munch-Hansen fra udvalget.

Gruppen er løst organiseret og giver stor plads til kreativitet og initiativer der kan støtte sagen, så alle input er velkommen.

Oplagte aktiviteter er hygge-besøg, lektiehjælp, hjælp til udfyldelse af skemaer og anden kontakt til det offentlige, ledsagelse til lægebesøg, hjemmebesøg i vores egne familier, hjælp til at skaffe tøj, møbler m.m. + etablering af kontakt til sports foreninger og andre aktiviteter.

Gruppen er registreret under ”Kulturbroen Rønde” som er en del af Frivillignet som igen er en del af Dansk Flygtningehjælp.
Medlemmer i gruppen er oprettede som frivillige i Dansk Flygtningehjælp med tilsagn om at følge deres retningslinjer samt indhentning af børneattest m.m. Se mere på www.frivillignet.dk

Fra april 2016 er vi oprettet som en arbejdsgruppe i Mols i Udvikling.

Medlemmer pr. april 2016 er.:
Formand Kirsten Krogh (5137 1428), teskrogh@hotmail.com
Kontaktperson i Styregruppen: Knud Schmidt (2099 5368) knudgs@gmail.com
Henriette Riskær (2324 6382), henrietteriskaer@gmail.com
Mette Buhl (6093 5400), mettebuhl@live.dk
Erik Leimand (2892 1193), leimand@gmail.com
Michael Munch-Hansen (2636 1863), michael.munchhansen@gmail.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram