Få din hjemmeside, facebook-side eller eget domæne lagt over på www.molsiudvikling.dk 

En af formålsbeskrivelserne for Mols i Udvikling er at skabe et forum, hvor alle kan finde information omkring, hvad der sker i Mols i Udvikling og på Mols generelt, samt i samarbejde med alle aktører på Mols, at koordinere, styrke og synliggøre alle nuværende og kommende aktiviteter og tiltag på Mols og Helgenæs.

En måde at gøre dette på er ved at lave en samlet oversigt og indgangsvinkel til alle elektroniske links, sider og nyheder på ét sted, hvor fra man kan skabe sig et overblik, og så “dykke” ned efter yderligere information på interne eller eksterne sider..

Under projektforløbet, med støtte fra Syddjurs kommune, DGI og Realdania, kan alle foreninger komme med uden beregning, samt få hjælp og support til at oprette sider og indhold, eller link, m.m.

Indholdet og eller links, skal i stor udstrækning selv leveres af de respektive foreninger der i projekt perioden får 1 side hver, og så et link til deres egen hjemmeside eller facebook side.


 

www.molsiudvikling.dk bygger på et helt nyt webbaseret informationssystem med interessante muligheder for Social Media integration.

social mediaDenne hjemmeside er opbygget på et system der tillader fuld fleksibilitet og udveksling mellem sider, indlæg og kalender- aktiviteter på hjemmesiden.

Alle aktiviteter eller indlæg kan deles mellem sider og parter i systemet internt, og med eksterne sider efter behov og ønske, som f.eks. med Facebook, INSTAGRAM, Twitter samt et hav af andre sociale medier.

Det lukker op for en nem og hurtig måde at kommunikere på, og samtidig nå mange modtagere på samme tid, uanset hvilken elektronisk platform modtageren eller målgruppen måtte benytte.

Yderligere er hjemmesiden og informationssystemet optimeret til såvel PC, Mac. Mobil og Tablet.

Link, side eller eget domæne

Du kan som deltager/partner på molsiudvikling.dk deltage på mange måder.

Link.. er en simpel sidehenvisning til en ekstern hjemmeside.

Side.. er dit eget lille hjørne af molsiudvikling.dk hvor på du kan fortælle din egen historie, og deltage i integrationen med alle de andre aktører på sitet.  
Som Side partner har du adgang til en række site funktioner, som kan kombineres efter behov.

Kalenderfunktion – (mulighed for integration med alle andre i infosystemet)
Indlægsfunktion – (mulighed for integration med alle andre i infosystemet)
Diskussion-/kommentar funktion
Social Media funktioner efter behov
Live plugin options
RSS Feed af sider & indlæg
Galleri, Youtube, Nyhedsbrev, Banner funktioner m.m.
Conventus integrering
Og en eventuel fremtidig infoskærm løsning på Mols & Helgenæs 

Domæne.. er det samme som side, med hvor du navngiver dit hjørne af systemet med dit eget web domæne og adresse,  sådan at dine sider i systemet kommer til at hedde f.eks. “mit-navn.dk” og et direkte link ind..  eller med alle ovenstående funktioner og muligheder.

For yderligere henviser vi til webmaster@molsiudvikling.dk