Molsskolen får nu en ny skolegård

(Fra Molsskolens nyhedsbrev d. 26. september 2022)

I gennem flere år har Molsskolen i samarbejde med Syddjurs Kommune og projekt Mols i Udvikling arbejdet på at skabe en ny og spændende skolegård ned gennem skolen til Molsværket.

Onsdag den 28. september mødes repræsentanter fra Molsskolens elevråd sammen med lærere på mellemtrinnet, Ingrid Fisker og Camilla Holm, samt distriktsleder Claus Olesen, Søren Ibsen (Mols i Udvikling og Christine Vistoft (Mols IF) og arkitekt i Syddjurs Kommune, Heidi Scott. Tilsammen udgør det bedømmelsesudvalg, der skal vælge mellem de indkomne projektforslag til den nye skolegård.

“Flere firmaer har sendt nogle meget spændende projekter, som vi skal vælge imellem, og jeg glæder mig så meget”, udtaler distriktsleder Claus Olesen. “Vores skolegård er ikke vanvittig spændende, og derfor ser jeg frem til, at vi får skabt nogle områder til aktivitet og hyggelig samvær for Molsskolens elever, men også for borgere og besøgende på Mols”, slutter Claus Olesen.

Den nye skolegård skal stå færdig i slutningen af dette skoleår og skal forbinde området fra Molsskolens hovedindgang ned gennem skolegården til Molsværket og den nye børnehave.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram