Spørg om byggeriet d. 20. juni

Mandag d. 20. juni kl. 16.30-17.30 har du mulighed for at blive lidt klogere på Molsværket. Har du spørgsmål til selve byggeriet og byggeprocessen? Til huset og fx indretningen og driften? Eller til livet i huset, som vi forestiller os det?

Fra kl. 16.30 til 17.30 kan du få svar på dine spørgsmål ved at møde op ved byggeriet. Her står projektleder for byggeriet fra Syddjurs kommune, Heidi Scott Lundby, formand for Ejendomsfonden Molsværket, Grith Mortensen, medlem af Ejendomsfondens bestyrelse og tidligere formand for Molshallen, Kasper Nissen, og tovholder i Mols i Udvikling, Eva Strøm. Alle klar til at svare så godt, de kan 🙂

Der vil også være en øl eller en vand til at skylle svarene ned med.

Vi står ved hallens bagside/boldbanerne.

PS Det er af sikkerhedsmæssige årsager ikke muligt at komme ind på selve byggepladsen.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram