Velkomstbrunch blev stor succes

100 borgere på Mols og Helgenæs havde søndag den 14. november valgt at lægge vejen forbi Tved Forsamlingshus til velkomstbrunch for nye tilflyttere.

Stemningen var høj, og snakken gik lystigt blandt de mange fremmødte nytilflyttere, da Bosætningsgruppen under Mols i Udvikling søndag den 14. november bød indenfor til nogle hyggelige timer, hvor alle havde mulighed for at blive klogere på lokalområdet, mens det samtidig var muligt at hilse på en masse andre nytilflyttede familier.

Formand for Bosætningsgruppen, Ole B. Sørensen er da også rigtig godt tilfreds med arrangementet, der ikke tidligere har fået så mange brunchgæster:

”Det var en rigtig fin formiddag, hvor alle lige fra de lidt ældre til de helt unge børnefamilier fik talt og netværket på kryds og tværs. Udover det sociale aspekt er formålet med arrangementet også at oplyse om Mols i Udviklings mange projekter samt informere om Borgerforeningens arbejde. Og med omtrent 100 gæster, hvoraf 32 familier meldte sig ind i Borgerforeningen, var det nærmest mere, end vi havde turdet håbe på. Så vi betragter det som en stor succes,” siger Ole B. Sørensen fra Mols i Udvikling.

Blandt de modtagne indmeldelsesblanketter til Borgerforeningen blev der trukket lod om “Vildmarksbrunch” for to voksne. Gevinsten var udloddet af Karpenhøj Naturcenter. Stort tillykke til vinderne 🙂

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram