Reparationscafeen åbner d. 7. november

Den 7. november kl. 15-17 er du inviteret til reception i den nye reparationscafe, der åbner i Lyngparken. Der er kaffe og kage – og mulighed for at få hjælp og låne fx en symaskine, så du kan få fikset noget af det, du ellers ville have smidt ud.

Hvad er en reparationscafe?
Der bliver åbent i reparationscafeen den første søndag i måneden kl. 15-17 og den tredje torsdag i måneden kl. 19-21.

Du finder reparationscafeen i Lyngparken, lejlighed 5N og 5M, Lyngevej 7, 8420 Knebel.

Du kan få  hjælp til at reparere de ting og sager, som du ellers ville erstatte med nye, fordi det er for dyrt at få de gamle ting repareret. Det kan være brødristeren, der pludselig ikke dur mere, de gamle bukser, der skal blive til shorts, eller lampen der har brug for en længere ledning.

Det er gratis at få hjælp og fx låne en symaskine. Er der brug for materialer til reparationen, skal du selv betale, og der bliver også en kaffekasse, så der er mulighed for en kop kaffe i løbet af aftenen.

Læs mere i den her tidligere artikel om reparationscafeen

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram