Licitationen omkring Knudepunktet er i gang

Den 17. maj 2021 blev et revideret udbudsmateriale for Knudepunktet på Mols sendt ud. Byggeriet blev i første omgang udbudt før sommerferien 2020, men da priserne kom ind, var de højere end ventet. Derfor har totalrådgiveren, Transform, og projektets arbejdsgruppe og styregruppe måttet arbejde med at tilpasse byggeriet.

Nu er det så et nyt og endnu skarpere projekt, der er i udbud, fortæller formand for Ejendomsfonden Knudepunktet Mols, Grith Mortensen:

– Vi har brugt krudt på at tune projektet yderligere, så der er fundet de besparelser, som var påkrævede for at komme i mål. Vi er glade for resultatet, for vi står også i dag med tegningerne til et hus, der lever op til vores visioner og har alle de funktioner, vi ønsker os, siger hun.

Folkene bag byggeriet er også i gang med at koordinere første spadestik, der forventes at ligge på den anden side af sommerferien. Der arbejdes også på at kunne præsentere de reviderede planer på et borgermøde.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram