LAG Djursland bevilger 800.000 kr. til ny multisal i Knudepunktet

LAG Djursland har taget det store checkhæfte frem, så nu bliver der råd til multisal i det nye fælleshus Knudepunktet, der er på vej i Knebel.


Multisalen som den kommer til at se ud, når Knudepunktet står færdigt ultimo 2022.

“Det er virkelig en god nyhed”. Sådan siger bestyrelsesformand i Ejendomsfonden bag det kommende fælleshus i Knebel, Grith Mortensen. Hun er meget glad for, at LAG Djursland har bevilget et rekordstort beløb til en ny multisal i Knudepunktet. Det er nemlig ingen hemmelighed, at der har været problemer med at få finansieringen af det nye byggeri på plads, og byggeriet har ligget helt stille siden august. Byggeriet, der er i omegnen af 2000 kvm., blev udbudt i licitation i sommer, og de priser, der kom ind, var for høje. Derfor har styregruppen nu været igennem hele projektet sammen med brugergrupper og totalrådgiver, og nu er der en ny plan klar.

Multisalen er et stort ønske
I den nye plan er der også tegnet en multisal ind, og nu hvor der er fundet ekstra finansiering til salen, kan Grith Mortensen ånde lettet op:

– Vi er meget lettede over, at LAG Djursland har givet os hele det ansøgte beløb til multisalen. I planen for byggeriet af Knudepunktet har vi drømt om en multisal, og nu bliver den til virkelighed – til glæde for alle aldersgrupper, siger hun.

En multisal kan, som ordet siger, bruges til mangt og meget. Dimensionerne og gulvbelægningen indbyder til bevægelse, fx dans, en god akustik, lys og lyd gør salen oplagt til både koncerter og foredrag – og er man mange, kan salen også bruges til fx konferencer og fester. Derfor har salen så stor betydning i byggeriet, der også skal rumme et nyt børnehus med børnehave, vuggestue og dagpleje, et fælles madhus, mødefaciliteter og kontorer til blandt andre præster og ansatte. Knudepunktet samler og forbinder desuden den eksisterende Molshal og Molsskole inkl. den eksisterende gymnastiksal.

LAG Djurslands største bevilling
I LAG Djurslands bestyrelse er man også tilfreds med, at multisalen nu bliver til noget. Multisalen passer nemlig rigtig godt ind i LAG Djurslands strategi, fortæller formand for bestyrelsen, Marianne Als Nielsen:

– I LAG Djursland har vi en udviklingsstrategi, som handler om at skabe attraktive rammevilkår, og det gør multisalen. Den giver mulighed for mere aktivitet, og for at lokalsamfundet kan tilbyde andre typer af aktiviteter, fx teater, kulturelle foredrag, musik og mindre koncerter. På den måde er vi med vores tilskud til salen med til at styrke det gode liv på landet.

Det var en enig bestyrelse, der gav de 800.000 kr. til projektet, og nu er processen, at bevillingen sendes til Indenrigs- og Boligministeriet, som foretager den endelige godkendelse.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram