Den første million til Byens Blå Torv

Byens Blå Torv er udvalgt til at være et af Realdanias nye “Underværker” og projektet støttes med 1 million kroner. Dermed har Byens Blå Torv hentet de første støttekroner hjem fra fonde. Projektet er dog allerede på Syddjurs Kommunes budget med 1 million i 2022 og 1 million i 2023, fortæller formand for arbejdsgruppen bag projektet, Louise Juul.

Realdania skriver blandt andet følgende om projektet:
Byens Blå Torv i Knebelbro på Mols har en ambition om at forene en bred vifte af blå foreninger, indbyde til aktiviteter, fællesskaber og afslapning i rekreative omgivelser og skabe et mødested omkring den gamle bådehavn for mennesker i alle aldre. Havet og fællesskabet er de bærende elementer. Den lille bådehavn i bunden af Knebevig ligger helt unikt i det blå landskab og er ikke blot et fantastisk sted for de stedkendte, men også et aktiv og et potentiale for hele området. Projektet tror på, at med nye faciliteter vil både lokalsamfundet, fremtidig bosætning og nye fællesskaber blomstre.

Læs hele beskrivelsen på undervaerker.dk her

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram