Kulturarrangementer i efteråret

Josefine Klougart fotograferet af Joachim-Ladefoged.

Kulturen er ikke sådan at få bugt med – heller ikke selvom corona har gjort sit bedste. Heldigvis! Kulturgruppen under Mols i Udvikling har tre arrangementer på tapetet her i efteråret og vinteren 2020.

Du kan komme til forfatteraften med Josefine Klougart, til musikalt eventur for børn i alderen 4-9 år og endelig er der Børnekulturnat i fyret på Sletterhage.

1.OKTOBER KL. 19.00
AFLYST PGA. SYGDOM!
Forfatteraften med Josefine Klougart
Mød den Mols-fødte forfatter Josefine Kougart til en samtale om hendes romaner og hendes arbejdsmetode. Hvordan skriver man bøger, der er klogere på livet end en selv? Hvad er det litteraturen og det poetiske sprog har at tilbyde os som læsere? Josefine Klougart vil desuden introducere sin nye roman og svare på spørgsmål fra publikum. Aftenen foregår i Tved Forsamlingshus og er arrangeret af Kulturgruppen i samarbejde med Syddjurs Bibliotek. Køb billetter her 

10. OKTOBER 2020 KL. 15:00
Fyrtøjet – eller hvordan bedstefar fik prinsessen og kongeriet
Musikalsk eventyr for børn fra 4-9 år.
Bedstefar har haft et eventyrligt liv, og han er rigtig god til at fortælle historier om det.  Da Emma var lille, elskede hun at høre bedstefar fortælle. Især om hvordan han og bedstemor fandt hinanden for længe siden.  Men da hun blev en stor pige, begyndte hun at stille spørgsmål:
Var det egentlig bedstefars sang, som overbeviste bedstemor? Og kan det virkelig passe, at bedstemor var en rigtig prinsesse? Fik bedstefar faktisk hjælp af tre store hunde? Hvad er det nu egentlig et fyrtøj er? Arrangør: Syddjurs Egnsteater i samarbejde med Kulturgruppen. Køb billetter her

13. OKTOBER 2020 KL?
Børnekulturnat for store og små
Kom ud i fyret på Sletterhage  og oplev en nat  fyldt med overtro….
(Nærmere indhold og klokkeslet kommer senere).
Arrangør: Kulturgruppen sammen med Fyrets Venner.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram