Vindere fra Mit Mols 2020 er nu fundet

Sparekassen Djursland har udloddet 3000 kroner til den eller de bedste ideer. Her oafdelingschef Anne Frost Thygesen (th), der er med i juryen, og kunderådgiver Jannie Konvell Rasmussen, begge fra afdelingen i Knebel. 

Der kom rigtig mange gode ideer til nye aktiviteter og projekter til borgermødet  Mit Mols 2020 d. 19. januar. 10 ideer blev valgt ud af en jury, og alle har kunnet heppe på den ide, de synes bedst om på Facebook.

Nu har juryen voteret, og følgende to ideer vinder hver 1500 kroner fra Sparekassen Djursland til at komme i gang på:

Reparationscafe
Ungdomshus/-sted

De to ideer høstede mest opbakning blandt de ti ideer, der blev lagt ud på Mols i Udviklings Facebookside, og dermed valgte juryen at lytte til flertallet:

Anne Frost Thygesen, afdelingsleder i Sparekassen Djursland i Knebel, og medlem af juryen siger:

– I Sparekassen Djursland glæder vi os over, at vi kan være med til at realisere nogle af ideerne fra Mit Mols 2020. Udover at præmien kan sætte gang i arbejdet med at gøre ideerne til virkelighed, er jeg også sikker på, at ideerne på sigt kommer en masse borgere til gode. Måske kan ungdomshuset og reparationscafeen på sigt være med til at trække endnu flere mennesker til Mols.  Vi håber derfor, at bidraget både vil gavne nuværende og kommende beboere i området. Det er nogle rigtig gode forslag, og vi synes, at støtten falder meget godt i tråd med vores værdier om at være nærværende og med lokalt engagement.

Hvem skal have pengene?
De folk, der kom med vinder-ideerne til Mit Mols 2020, er ikke nødvendigvis dem, der løber (alene) med bolden. Derfor inviterer Mols i Udvikling til to åbne møder, hvor alle, der har lyst til at være med til at give input og drive de to ideer, kan mødes og komme godt i gang. Præmien overrækkes af Sparekassen Djursland til den nystiftede arbejdsgruppe i slutningen af hvert møde.

Tid og sted for de to møder meldes ud i løbet af uge 8.

Du kan se mere om Mit Mols 2020 og se flere ideer fra dagen her 

Præmien på 3000 kroner er doneret af Sparekassen Djursland. Juryen består af formand for Mols i Udvikling, Grith Mortensen, afdelingsleder i Sparekassen Djursland, Anne Frost Thygesen, formand for Borgerforeningen Mols, Erling Brejnegaard og tovholder i Mols i Udvikling, Eva Strøm.

Vil du vide mere – eller har du lyst til at deltage i møderne – så kontakt Eva Strøm på eva.s@molsiudvikling.dk.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram