Kom og spis gratis 26.februar 2020

Madhusgruppen under Mols i Udvikling og “Madspildspensionatet” inviterer til gratis fællesspisning i Knebel den 26.02 kl 18.00 til ca. 20.00.

Kom og spis et lækkert måltid mad i fællesskab med andre. Du er også velkommen til at komme og deltage i madlavningen fra kl. 16 – det gør det kun endnu hyggeligere at lave maden sammen!

Måltidet fremstilles alene af overskudsmad leveret af butikker i lokalområdet. Maden fejler intet, men er blevet til overs i produktionen. Aftenens menu planlægges af de frivillige kokke, så det er altid lidt spændende at se, hvilke lækkerier, de kan trylle frem 🙂

Tilmeld dig via linket herunder. Og husk at tage din egen tallerken, glas, kniv, gaffel og ske med. Så sparer vi opvasken.

Vi beder om sin e-mail, så vi kan kontakte dig, hvis arrangementet mod forventning bliver aflyst. Du modtager også en kvittering for din tilmelding.

Maden sponsoreres af Daglì Brugserne i Vrinners og Tved, Min Købmand Knebel og Meny i Rønde, og projektet støttes af Nordea-fonden.

FOR AT TILMELDE SIG, SKAL MAN LIGE FORBI DETTE LINK OG UDFYLDE EN FORMULAR, SÅ MAN KAN FÅ EN BILLET. KLIK HER FOR BILLET

Vi glæder os til at se dig/jer

Mvh.
Madhusgruppen under Mols i Udvikling

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram