90 spiste med til første fællesspisning

Der var travlhed i køkkenerne på Molsskolen i går aftes d. 23. oktober. Madhusgruppen under Mols i Udvikling havde nemlig premiere på gratis fællesspisninger efter konceptet fra Madspildspensionatet, og konceptet blev skudt rigtig godt igang, fortæller Marianne Als Nielsen, der er formand for Madhusgruppen:

– Vi havde en super god aften med god stemning. Vi lavede en stor salatbar, frikadeller, koteletter og nogle stege. Der var også et fint dessertbord med lagkager og frugtsalat. De folk, jeg snakkede med, var rigtig godt tilfredse og synes, at det er en god ide.

Madhusgruppen havde regnet med, at der kom 61 til fællesspisningen, men der dukkede 90 op. Der var dog mad nok til alle – og alle fik en plads ved bordene i auditoriet på Molsskolen:

– Det gik fint, men vi skal have lavet et nyt tilmeldingssystem, så vi ved, hvor mange der kommer. Denne gang var skolekøkkenet også under renovation, så vi måtte bruge køkkenerne i SFO’en og på lærerværelset. Næste gang kan vi bruge skolekøkkenet, og det glæder vi os til, siger Marianne Als Nielsen.

Den næste fællesspisning er d. 27. november på Molsskolen.

Læs mere om fællesspisningerne her

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram