NAVNEKONKURRENCE: Hvad skal vores nye fælleshus hedde?

I starten af 2021 står der et spritnyt fælleshus klar i Knebel. Arbejdstitlen er “Knudepunktet”, men er det nu også det bedste navn til vores nye hus?

Måske har du det helt rigtige navn til huset eller et godt argument for, at vi skal bevare navnet “Knudepunktet”?

Så deltag i vores navnekonkurrence og vind båd hæder og en fin præmie.

Hvorfor et nyt navn? 

I lokalområdet på Mols og Helgenæs og rundt omkring i Syddjurs Kommune er der formentlig mange, der kan nikke genkendende til navnet ”Knudepunktet”, særligt når det kobles til Mols i Udvikling og Knebel. Og der er for så vidt ikke noget galt med navnet ”Knudepunktet”, men det kan godt være, at der et navn, som er endnu bedre end ”Knudepunktet”.

De definitioner, som knytter sig til ordet ”Knudepunktet”, er som sådan dækkende for indholdet og tankerne bag det nye byggeri, men projekt- og styregruppe bag byggeriet ønsker alligevel at få befolkningens input til, om ”Knudepunktet” er det bedste navn, for der findes ganske sikkert andre poetiske, maleriske, kreative, interessante bud på navne, som er dækkende for byggeriet og visionen for huset.

Derfor inviterer vi alle kreative sjæle, ord-ekvilibrister og bogstav-jonglører til at deltage i en navnekonkurrence, som løber af stablen fra midten af juni til 1 juli.

Sådan deltager du: 

Skriv en mail, hvor i du skriver:

  1. Dit forslag til et nyt navn – eller dit forslag om, at vi skal beholde “Knudepunktet” som navn
  2. Dine argumenter for dit nye navn – eller for, hvorfor vi skal beholde “Knudepunktet”
  3. Dine kontaktoplysniger: Navn, telefonnummer og mail

Send mailen til tovholder i Mols i Udvikling, Eva Strøm, på eva.s@molsiudvikling.dk senest d. 1. juli.

Vindernavne og vindere udpeges af juryen i løbet af sommeren og offentliggøres i forbindelse med et borgermøde i sensommeren, hvor præmier også deles ud.

Juryen består af Christine Vistoft (IF Mols og medlem af projektgruppen), Grith Mortensen (Fmd. Mols i Udvikling og Ejendomsfonden), Lone Mouritsen (medlem af Ejendomsfondens bestyrelse), Eva Strøm (Tovholder i Mols i Udvikling) og Kasper Nissen (Fmd. Molshallen).

Vision for det nye byggeri:

Huset skal være et ÅBENT, SAMLENDE OG LEVENDE STED, hvor FÆLLESSKABET OG SAMARBEJDET PÅ TVÆRS AF GENERATIONER, FORENINGER, INSTITUTIONER OG ERHVERV.

Det skal være et sted på Mols, hvor du har LYST TIL AT KIGGE FORBI – OG SOM IKKE ER TIL AT KOMME UDENOM. Det er ET STED FOR DE LOKALE – OG FOR VORES GÆSTER. Det er ET STED FOR ALLE ALDRE – det skal være et paradis for vores unge og ET STED, DER UNDERSTØTTER GENERATIONSMØDET.

 De FYSISKE RAMMER SKAL VÆRE FLEKSIBLE OG UNDERSTØTTE BEVÆGELSE OG MØDET MELLEM MENNESKER. Men der skal også være plads til INDIVIDET OG FORSKELLIGHEDEN.

Vi ønsker at vise, at MOLS BESTÅR OG UDVIKLER SIG. At det OFFENTLIGE OG PRIVATE ARBEJDER SAMMEN, åbner sig op for hinanden og SKABER BEDRE RAMMER FOR FRITID, KULTUR, INSTITUTIONER OG SKOLE.

Hvis du vil vide mere om konkurrencen, kan du kontakte:

Christine Vistoft, christinevistoft@hotmail.dk, mob. 24 65 62 64

Lone Mouritsen, lone.mouritsen@gmail.com, mob. 20 27 65 53

Grith Mortensen, grith.mortensen@gmail.com, mob. 40 96 41 14.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram