Se Børnehusets udstillling i Lyngparken

Børnehuset Mols udstiller kunst i Lyngparken april og maj. Udstillingen kan ses alle dage kl. 8-17.

Centersalen i Lyngparken var stuvende fuld fredag den 5. april, da der blev holdt  fernisering på Børnehuset Mols’ kunstudstilling. Udstillingen var kronen på værket efter et 3-måneders kunstsamarbejde på tværs af generationer mellem Børnehuset Mols og den kreative gruppe i Lyngparken.

Her er et udpluk af tegningerne:

Temaet var vækst – og de mange kunstværker dækkede fint temaet. Især de flotte tegninger af både børn og bedsteforældre blev beundret af ferniseringsgæsterne. Næsten 50 børn, deres pædagoger, bedsteforældre og besøgende fejrede kunstnerne med boller, saftevand og kaffe til de voksne.

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram