Nominering til årets Syddjurs Awards

Der skal uddeles 30 priser til ildsjæle inden for kultur og fritidsområdet, når Syddjurs Award 2019 løber af stablen d. 28. marts i Rønde Idrætscenter.

Igen i år er der prisregn over Syddjurs frivillige, når Syddjurs Kommune uddeler priser til ildsjæle til Syddjurs Awards 2019. I år er det igen spændende for Mols i Udvikling, for vores formand, Grith Mortensen, er nomineret til både frivilligprisen og til Provstiets pris:

– Jeg er selvfølgelig meget glad og stolt over nomineringen, men tænker også, at det mere er Mols i Udvikling end mig, der er nomineret. Jeg ser det som et skulderklap til alle de mange frivillige, der har lagt mange timer i både Mols i udvikling og i Knudepunktet, siger Grith Mortensen.

Masser af underholdning
Det er gratis at deltage i showet, der udover prisuddelingerne byder på underholdning af både amatører og professionelle.

Du kan blandt andet høre  Kulturskolens kor med talenter fra Shanghai Akademiet, Hornslet Kirkes Voksenkor samt opleve den store Fritidskavalkade, hvor en række af kommunens fritidstilbud viser deres evner.

I løbet af aftenen kan du også høre lokale professionelle artister, nemlig Lise Dres fra Feldballe, der er sanger, sangskriver og digter, RUSÍKA fra Kolind, som er en helt ny artist på den danske musikscene, og den unge sanger og rapper GLN fra Ryomgård, der bevæger sig i sin helt egen stil indenfor hip-hop.

Vinderne af priserne afsløres til showet d. 28, marts, men som noget nyt kan man være med til at stemme om vinderne af Kulturprisen og Fritidsprisen via en sms-afstemning til showet.

Billetter til showet er gratis og kan bestilles på www.go-syddjurs.dk.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram