”Sæt musik og lyd til Sletterhage fyr” – workshop på Helgenæs 15. – 16.2.

Skuespillere og musikere fra Teatret OM i Ringkøbing besøger i uge 7 Helgenæs og afholder møder og workshops i forbindelse med projekt LIGHTHOUSES.

Med fokus på Sletterhage fyr og naturen i området igangsættes forskellige kulturelle aktiviteter, som kan udvikle sig frem til september, hvor Teatret OM inviterer til kulturelle BYTTEHANDLER på Helgenæs.

Den 15. og 16.2. kl. 11 – 14 indbydes til workshop ”Sæt musik og lyd til Sletterhage fyr” i samarbejde med lokale skuespiller og musiker Henrik Glahder. Et projekt igangsættes, der har til formål at skabe et stykke musik /en lydkomposition til Sletterhage Fyr. Interesserede inviteres til at deltage i workshoppen med eget instrument eller med sin stemme og fremfor alt med lyst til at improvisere. Deltagelse i workshop er gratis og åben for alle.

Teatret OM holder desuden inspirationsworkshop for malergruppen i Kulturhuset Helgenæs Præstegård og indbyder til Sansevandring ledet af Ole Vinther Pedersen, Strandgaarden.

FAKTA

  • Workshops og møder på Helgenæs er kommet i stand som et samarbejde med forskellige foreninger og ildsjæle på Helgenæs
  • I september 2018 inviterer Teatret OM til kulturelle byttehandler.
  • Byttehandlerne i september indgår også som inspiration til Teatret OMs forestilling ”Historier fra havet”, som får premiere i 2019 og skal spille ved fyrtårne og kystnære steder.

 BAGGRUND

Projekt LIGHTHOUSES foregår i Ringkøbing-Skjern og Samsø kommuner samt omkring Bovbjerg fyr ved Vestkysten og Sletterhage fyr på Helgenæs.

TEATRET OM

Teatret OM har siden 2006 været egnsteater i Ringkøbing- Skjern kommune. Teatret OM skaber forestillinger for både børn og voksne. Teatret OMs scenografiske afdeling designer og fremstiller objekter, rekvisitter, kostumer, masker, figurer og meget andet til både forestillinger og stationære udstillinger.

Herudover er Teatret OM initiativtager og samarbejdspartner på projekter, som involverer lokalsamfund i kunstneriske og kulturelle oplevelser og projekter.

Læs mere på: http://www.teatretom.dk/

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram