Erhvervsindsamlingen er i gang….

Januar 2018

Det nye år byder på mange spændende opgaver omkring det nye “Knudepunkt”.

Indtil videre har det været Kommunikationsgruppen under Mols i Udvikling der har stået for indsamlingen til det nye hus, men nu har vi fået hjælp fra en anden gruppe, nemlig vores Bosætningsgruppe. De fleste af medlemmerne i denne gruppe er erhvervsdrivende og de har påtaget sig opgaven at stå for salg af erhvervsaktier til støtte af “Knudepunktet”.

Vores mål er som minimum at nå 500.000 kr. og vi er allerede godt på vej. Der er indtil nu indsamlet godt 165.000 kr. ved salg af folkeaktier, erhvervsaktier, auktioner, bolsjesalg og flaskeindsamling. Vi er så glade for den store støtte vi nu får fra Bosætningsgruppen og det er dejligt at vi kan hjælpe hinanden med at nå i mål.

De unge fra valgfaget Mols i Udvikling fra Molsskolen har allerede købt 2 aktier for de penge de har tjent på bolsjesalg og flaskeindsamling. Dejligt at de unge også engagerer sig i det projekt der gerne skulle blive til et dejligt mødested for dem også.

Om ikke så længe vil I kunne se nogle bannere (designet af valgfaget MIU) ved skolen og Molshallen, som illustrerer det indsamlede beløb. Disse opdateres løbende, så det bliver synliggjort hvor meget der er indsamlet og ellers kan I følge med her på siden og på Facebook.

Sideløbende har vi travlt med møder med fonde, ansøgninger og de mange processer der er omkring det nye byggeri. I kan læse mere på siden her omkring status pt. og så lover vi at vende tilbage løbende med yderligere informationer.

Derudover er Mols i Udvikling indstillet til prisen Årets Landsby i Region Midtjylland. Der er i alt 5 kandidater og prisen uddeles i løbet af foråret til den heldige vinder! Vi krydser fingre 🙂

Følg meget gerne med på vores facebook side: https://www.facebook.com/molsiudvikling/

…og meld dig meget gerne ind i vores indsamlingsgruppe:    Tilmeld her……

Har du lyst til at støtte projektet ved køb af en folkeaktie, så læs her:

https://molsiudvikling.dk/crowdfunding-mols-i-udvikling/koeb-en-folkeaktie/

Hvis du derimod gerne vil købe en erhvervsaktie, så skriv en mail til post@molsiudvikling.dk

Mange glade hilsener fra Kommunikationsudvalget MIU

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram