Åben Landsby på Helgenæs lørdag den 1. juli

Beboerne i landsbyerne Stødov/Fejrup på Helgenæs vil igen i år holde Åben Landsby. Det bliver lørdag den 1. juli mellem kl. 10.00 til 16.00.

Loppemarked under Åben landsby i Stødov Fejrup – Mols i Udvikling 2017

Både lokale og turister er meget velkomne. Der vil være et væld af forskelligartede oplevelser.

Det er 3. år i træk at landsbyerne Stødov /Fejrup på Helgenæs organiserer denne dag i fællesskab. ”Folk er strømmet til i hundredevis og det har været en stor glæde for os at vise vores by og det vi kan frem, for alle de positive mennesker, som har besøgt os” fortæller Merete Lykke.

”Det allervigtigste er dog, at det har bidraget til, at vi kender hinanden meget bedre i landsbyerne.
Vi er jo meget forskellige mennesker, som sagtens kan være uenige om meget, men til Åben landsby får vi vist os selv og hinanden, at vi kan noget forskelligt og sammen giver det en dejlig fællesskabsfølelse.

” I år kan man købe hjemmestrik, hjemmesylt, nyslagtede kyllinger, malerier, keramik, nyopgravede kartofler, planter og meget andet.
Desuden kan man få læst i tarotkort, skyde med bue og pil, komme på besøg på vandværket, komme på havevandring i skønne haver og mange andre aktiviteter.

Der vil være små caféer på vejen. Der bydes på burger med pulled-pork, slush-ice med havtorn, lokal øl, kaffe og kage og meget, meget mere.
Er man på udkik efter et loppefund, er der rigtig mange steder at se efter det. Børnene har i år mulighed for at blive parkeret hos legetanterne, mens de voksne tager sig god tid til at nyde turen rundt.

Mælkebøttesirup – Åben Landsby Stødov Fejrup – Mols i Udvikling 2017

Læs mere på: www.facebook.com/stodovfejrup

Vi glæder os til at se jer lørdag den 1. juli 2017
Venlig hilsen Beboerne i Stødov/Fejrup på Helgenæs

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram