Digitalt tigerspring på Mols og Helgenæs!

Det moderne Danmark kræver digitale borgere. Vi har digital postkasse. 

Faktisk er der snart ikke meget i vores daglige omgang med hinanden, som ikke er digital.

Ingen virksomhed kan i dag klare sig uden sikre og stabile mobil- og bredbåndsforhold. Og vores sociale samvær er i tiltagende grad flyttet ud i cyberspace. Her tales ikke om digital bekvemmelighed eller godt internet blot for sjov. At være digital er et grundvilkår i 2017. Om man kan komme på mobilnettet og internettet eller ej har vidtrækkende konsekvenser for, hvor erhvervslivet slår sig ned, og hvor man bosætter sig.

Nu får du mulighed for super hurtig internetforbindelse. Når du melder dig her inden udgangen af marts måned, får du bredbånd i din bolig for et engangsbeløb på 500 kr., som også dækker gravning frem til husets sokkel samt opsætning af fiberboks (Dog bindingsperiode på 6 mdr.). Endvidere kan man udnytte håndværkerfradraget. Det kan næppe gøres billigere og må samtidig ganske givet betragtes som sidste udkald for at løfte Mols og Helgenæs op i kommunikationens topklasse. Du fremtidssikrer og øger din boligs værdi ved salg eller udleje. Du får adgang til stabilt internet og TV. Muligheden for at drive virksomhed forbedres og du kan arbejde hjemmefra. Dine børn og børnebørn synes sikkert, det er en god idé. Så skynd dig! Klik ind her og tilmeld dig på dit nærmeste område.

Opbakning helt nødvendig Projektet falder til jorden, hvis det ikke får tilslutning fra 40% af de mulige adresser inden 30. marts 2017. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke blot tilmelder dig selv. Det får du ikke meget ud af, hvis vi ikke samlet på Mols og Helgenæs når de 40% i tilslutning. Det er i høj grad vigtigt, at du formidler budskabet i dit netværk! Kom og få mere at vide i Strands Forsamlingshus den 7. febr. kl. 18, hvor Fibia giver en bid brød. Tilmeld dig på mail mailto:joergen@oergaard.dk

Med venlig hilsen

Jørgen Ørgård

Borgerforeningen Mols – Distriktsråd for Mols og Helgenæs

Mobil: 40289918

mail: joergen@oergaard.dk 

www.borgerforeningen-mols.dk

www.molsportalen.dk

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram