Indvielse af cykelstien Vrinners – Knebel

Søndag formiddag den 13.november blæste en iskold vind gennem Vrinners gader. Alligevel havde mere end 30 børn og voksne trodset vejret og var mødt op til vores lille indvielse af cykelstien til Knebel.

vrinners-2Det meste af cykelstien har jo ligget tilgængelig i et par år men det var først i sidste uge, at det lykkedes at få cykelstien ført helt ned til byen. Dermed er der nu mulighed for, at vores børn og unge kan cykle trygt og sikkert til skole og fritidsaktiviteter i Knebel. Fra byrådet var Gunnar Sørensen mødt op for at klippe den røde snor og i sin lille tale gav han blandt andet en status på kommunens arbejde med cykelstier, herunder forbindelsen videre mod Egens Havhuse. Han fortalte også, at børn der cykler til skole lærer mere i skolen i de første fire timer sammenlignet med børn der ikke cykler i skole. Hermed er opfordringen givet videre til forældrene!
vrinners-1Da snoren var klippet kæmpede børn og voksne sig op ad bakken og imod vinden ud til Aldershvilebækken, hvor der ventede en godtepose til børnene. På turen hjem til Vrinners var der heldigvis medvind, så det gik snildt og efterfølgende var der kaffe og kage i læ i Petanque-skuret i haven, hvor snakken gik lystigt. I trafiksikkerhedsgruppen arbejder vi nu videre på at sikre en sikker afvikling af trafikken gennem byen samt ikke mindst etablering af cykelstien mod Egens Havhuse.
Tusind tak til de fremmødte for god stemning og tillykke med cykelstien!
De bedste hilsener
Vrinners Beboerforening

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram