Havnemarked i Knebelbro – også en fest for børnene

I Knebelbro er der fornøjelser for ungerne, mens de voksne kigger på tegninger, der viser ”en havn i udvikling”, går rundt på markedet med lokale delikatesser, kunsthåndværk og design og spiser en nyrøget makrel, eller Dortes lækre krabbesuppe.

Markedsdag som i sydenNår solen på søndag (den 14. august) skinner på havnemarkedet i Knebelbro, vil der være  spændende  fornøjelser for familiens yngre medlemmer. Kajakklubbens instruktører viser hvordan man sejler i kajak og hvordan man holder balancen på et subbræt. Er du til vind i håret kan du tage med om bord på Mai-Event, der kommer med deres store og superhurtige rib-både. Er du mere til landgang er som altid gang i vores krabbevæddeløbsbane.

Kunsthåndværk, Kruses pølser, naturhistoriske fortællinger og spændende idéer om nyt havnebad på havnen

Krappevædeløb i Knebelbro havn

Krappevædeløb i Knebelbro havn

Markedet, som bliver holdt for femte gang bliver fyldt med stader med udbud af lokale delikatesser, vin, massage, salgsudstillinger af lokale kunsthåndværkeres og designeres værker og produkter og salg af nogle af egnens kulinariske delikatesser

Havnen i Knebelbro har sin helt egen atmosfære, som vi gerne vil dele med alle de lokale og med de mange sommerturister, som besøger Djursland. Vi er glade for vores smukke område og stolte af den havn, som mange lokale mennesker har været med til at bygge og sætte sit præg på. I år vil der være kulturhistorisk fortællinger og havnebadsudvalget under Mols i Udvikling komme og fortælle om de idéer der arbejdes på, med henblik på, at gør havnen til et endnu bedre socialt mødested for børn, unge og voksne. Kom og se tegningerne af en spændende idé om et havnebad, der skal bruges til svømmeundervisning for skolebørn, kajakpolo, vandpolo, vandzumba m.m.; kun fantasien sætter grænser.

 Lær at ryge en fisk
Det er Knebelvig Bådelaug, som står for det overordnede arrangement. Og det er medlemmer af bådelauget, som laver den kraftige krabbesuppe og ryger de lækre fisk, som kan købes sammen med hjemmelavet kartoffelsalat.

Fra grillen sælger bådelauget slagter Kruses pølser, hjemmelavet kartoffelsalat, hjemmelavet pølsebrød samt øl og vand.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram