Åben Landsby på Helgenæs lørdag den 2. juli

Beboerne i landsbyerne Stødov og Fejrup på Helgenæs vil igen i år holde Åben Landsby, lørdag den 2 juli mellem kl. 10.00 til 16.00.

plakat 2016 Aaben landsbyLokale og turister vil få glæde af mulighederne for at købe hjemmeproducerede produkter af forskellig slags, at deltage i forskellige aktiviteter og få indblik i livet i en landsby anno 2016.

”Sidste år havde vi 500 positive gæster og det skabte samtidig et fantastisk sammenhold i lands- byerne”, siger Lisbeth Jensen.

Sidste års succes har givet blod på tanden og der er igen Åben Landsby med et endnu større påfund af hjemmeproduktion og aktiviteter. Bl.a. har man mulighed for at købe frisk slagtede kyllinger, marmelader og geleer, honning, kartofler og grøntsager samt håndarbejde som thehætter, klude- tæpper og meget andet.

telt salgKunsthåndværk, som keramik i alle former og farver og farvestrålende malerier udstilles og sælges af flere beboer. Lofter og kældre er også blevet tømt og der er gode chancer for loppefund flere steder.

Efter strabadserne med bueskydning, maling med børn, klap en kalv, træsnitning, lægning af tarot- kort, workshop med rakubrænding og seance om drømme m.v. kan der fyldes op med kaffe og ka- ge, snacks, drikkevarer m.v. i landsbyens cafeer og boder.

Læs mere og følg landsbyens aktiviteter på facebook: https://www.facebook.com/stodovfejrup

kort 2015 beboer 2016

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram